Bælte størrelsesguide: Vælg den rigtige bæltestørrelse | Men's Classics

Bælte størrelsesguide: Vælg den rigtige bæltestørrelse

Der er flere måder, hvorpå du kan finde den ideelle bæltestørrelse, som passer perfekt til dig:

  • Mål taljen uden på et par bukser, ved at føre et målebånd rundt gennem de forskellige bæltestropper, som bæltet normalt sidder i. Du kan med fordel runde op til nærmeste 5 cm (fx rundes en måling på 97 cm. op til 100 cm, og en måling på 102 cm. rundes op til 105 cm.)
  • Mål bæltestørrelsen på dit gamle bælte fra det hul du normalt lukker bæltet i og ud til kanten af bæltespændet. Her rundes der ligeledes op til nærmeste 5 cm (fx rundes en måling på 97 cm. op til 100 cm, og en måling på 102 cm. rundes op til 105 cm.)
  • Sammenlign bæltestørrelsen med vores vejledende størrelsestabel herunder:

Buksestørrelse (talje)

Bæltestørrelse

30

85 cm

32

90 cm

34

95 cm

36

100 cm

38

105 cm

40

110 cm

42

115 cm

44

120 cm


Det kan til tider være svært at finde ud af, hvilken bæltestørrelse man skal vælge, når man køber nyt bælte. Derfor har vi skrevet denne korte bælte størrelsesguide til jer, som skal ses som en vejledende artikel, som kan bruges til vores udvalg af læderbælter fra den danske producent Bosswik.

Først og fremmest vil vi gerne pointere, at det i langt de fleste tilfælde er muligt at kontakte os, hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har din bæltestørrelse på lager. I så fald vil vi undersøge muligheden for at bestille netop din bæltestørrelse hjem.

Som tommelfingerregel er det en god idé at vælge et bælte, som er lidt for stort, frem for et bælte, der er lidt for lille. Dette skyldes, at det er muligt at afkorte et bælte. Dette kan nemt gøres ved at følge denne guide: Sådan afkorter du dit bælte.

Bæltestørrelserne på vores læderbælter spænder vidt fra størrelser på 85 cm. og helt op til 130 cm (tilgængelige størrelser kan variere fra model til model).
Når vi på vores produktsider refererer til et bæltes størrelse som værende eksempelvis 105 cm., så menes der, at bæltet måler 105 cm. fra enden af bæltespændet og til bæltets midterste hul. Den samlede længde af bæltet er typisk ca. 15 cm. længere. Dette betyder altså, at når du skal finde den rigtige bæltestørrelse, kan du blot måle din livvidde med et målebånd - altså omkredsen rundt om livet, der hvor bæltet skal sidde.

Bosswik størrelsesguide

Afstanden mellem hvert hul i selve bæltets rem er typisk ca. 2,5 cm. Det vil sige, at der normalt er ca. 5 cm. at justere bæltet enten ud eller ind, hvis du køber et bælte med en størrelse, som svarer til din livvidde (idet der gennemsnitligt er 5 huller i vores bælter).

Kontakt os endelig, hvis du oplever udfordringer med at finde den rigtige bæltestørrelse!

Se vores store udvalg af Bosswik læderbælter her!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.