Om Men's Classics

Men's Classics er en dansk virksomhed, som leverer alt inden for accessories til den klassiske mands garderobe.

Vores udvalg af produkter dækker bl.a. over flotte ure, læderbælter, stilfulde slips og butterflies, læderpunge og kortholdere samt diverse tilbehør som slipsenåle og manchetknapper. Alt dette i en høj kvalitet og til en fornuftig pris!

Vores accessories er minimalistisk i sin stil, idet Men's Classics netop har fokus på enkeltheden i den mandlige garderobe. Du finder vores udvalg af produkter i fanen Kategorier.

Men's Classics' vision er at blive den klassiske mands foretrukne webshop. Denne vision søger vi at opnå gennem et dybt sortiment og ikke mindst en uovertruffen kundeservice. Alle vores produkter er derfor valgt med stor omhu, for at kunne give dig som kunde den bedste oplevelse hos os. 

Derudover har vi hos Men's Classics stort fokus på, at alle vores varer lever op til høje kvalitetsstandarder. Derfor sikrer vi os, at alle vores leverandører lever op til alle danske samt EU-krav om indholdsstoffer i vores produkter. 

Udover vores fokus på indholdsstofferne i vores produkter, står hensyntagen til miljøet også øverst på listen over vores værdier. Derfor kan vi med stolthed sige, at vi er en del af projektet Miljøvenlig Pakning, som er en sammenslutning af virksomheder med fokus på netop at have miljøet i tankerne, når vi bruger emballage til vores produkter. Dette gør vi, for at skåne miljøet:

  • Vi anvender kun 100% genanvendeligt og FSC-certificeret pap.
  • Vi minimerer brugen af pap, papir og anden indpakning, hver gang det er muligt.
  • Vi anvender de mindst mulige papkasser til vores produkter, for at mindske spildet. 

Er du i tvivl om noget i forbindelse med dit besøg hos os eller et eventuelt køb, er du velkommen til at kontakte os.