Binde slips: Hvordan binder man et slips? De fire mest benyttede slipseknuder | Men's Classics

Binde slips: Hvordan binder man et slips? De fire mest benyttede slipseknuder

Slipseknuder

Har du tit problemer, når du skal binde slips? Står du altid og river dig selv i håret når du skal ud ad døren og blot mangler den perfekte slipseknude? Det kender vi alt til. Men hvordan binder man et slips? Det er et spørgsmål vi tit hører - så derfor har vi lavet denne guide til jer, så du hurtigt og nemt kan lave en flot slipseknude! Slipsebinding er en stilart for sig. Det behøver dog ikke være svært at binde slips!

Se vores store udvalg af slips her

At binde en flot og symmetrisk slipseknude, når du skal binde slips, er en kunstart for sig, men med denne guide bliver du hjulpet rigtig godt på vej til at binde den perfekte slipseknude. Vi har valgt at fokusere på de fire mest anvendte slipseknuder, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med din slipsebinding. Vi præsenterer dig for henholdsvis den almindelige simple sliseknude, four in hand knuden, lille/halv Windsor samt den store/almindelige Windsor. Ved at følge nedenstående guides går du aldrig galt i byen, når du skal binde slips. Du kommer til at kunne binde en hurtig og flot slipseknude 2 min. inden du skal ud af døren.

Lille simpel slipseknude

Den første slipseknude, vi vil præsentere jer for, er den nemmeste af dem alle, når du skal binde slips - deraf navnet. Slipseknuden er hurtig og super nem at lave - og endda på få sekunder, hvis man øver sig lidt. Denne slipseknude egner sig især til de tykkere slips, idet det er en meget lille og smal knude, som hurtigt kan blive svær, hvis man har med et meget tyndt slips at gøre. Har du et af disse, anbefaler vi i stedet at prøve kræfter med Windsor-knuderne, som ses længere nede.

Lille simpel knudeLille simpel knude

Lille Windsor bind slips guide


Four in hand slipseknude

Når det kommer til slipseknuder er dette en vaskeægte klassiker, som de fleste, der skal binde slips, kender. Den er nem at binde, og så er den tilmed den mest almindelige slipseknude. Den er en smule større end ovenstående slipseknude, men passer ligeledes bedst til de lidt tykkere slips. Den er en smule mere asymmetrisk end ovenstående, hvorfor den egner sig super godt til et hverdagsslips - fx på jobbet eller til en mindre formel fest.

Four in hand knudeFour in hand knude

Four in hand bind slips guide


Lille Windsor slipseknude

Denne slipseknude er vores favorit, idet den er forholdsvis nem at binde, og samtidig er den super elegant, symmetrisk og rigtig stilet til enhver lejlighed. Den lille Windsor knude egner sig til både de lidt tykkere samt de lidt tyndere slips. Med lidt øvelse kan du nemt lære at binde slips med denne slipseknude udenad.


Lille Windsor knudeLille Windsor knude

Lille Windsor knude bind slips guide


Stor Windsor slipseknude

Denne knude er måske nok den perfekte slipseknude, når det kommer til at binde slips i en symmetrisk slipseknude. Hvis man er en smule trænet, kan denne slipseknude nemlig bindes, så den er fuldstændig lige og symmetrisk. Derudover er det den knude, af de fire, som fylder mest. Den egner sig derfor især til de lidt tyndere slips, men kan også bruges med et af de tykkere, hvis man er lidt trænet i at binde slips.

Stor Windsor knudeStor Windsor knude

Stor Windsor knude bind slips guide

Find dit næste slips lige her

Det var det! Til sidst kan vi kun råde til at stå foran et spejl, når du skal binde slips. Det gør det betydeligt nemmere, hvis man endnu ikke er så øvet i at binde slips. Så hvordan binder man et slips? Det kan du nu blære dig med at vide alt om, næste gang en kammerat spørger dig! Nu er der bare tilbage at sige god fornøjelse med din slipsebinding!

Psst: Vi har lavet en lille udskriftsvenlig lommebog, som du selv kan printe og folde - så har du din "bind slips guide" lige ved hånden! 

Udskriftsvenlig lommebog kan findes lige her

Foldeinstrukser kan findes lige her

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.