Retur – Men's Classics

Fri fragt ved køb over 495 kr. ✔️ Hurtig levering 📦 Trustpilot:⭐⭐⭐⭐⭐

Retur


Send din pakke retur med PostNord for kun 39 kr! 

For at gøre returneringen af varer så nem som muligt for dig som kunde, har vi lavet en returportal, hvor du kan købe en billig pakkelabel hos PostNord for kun 39 kr. Følg linket til vores returportal nedenunder og følg derefter instruktionerne på skærmen. Nemmere bliver det ikke!

RETURPORTAL

Sådan gør du, hvis du vil returnere din vare
Ønsker du at gøre brug af dine 14 dages fortrydelsesret, skal du gøre følgende: 

 1. Send os en mail på kontakt@mensclassics.dk, hvori du tydeligt gør os opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Skriv gerne "Returnering - ordre nr. xxxx" i emnefeltet. 

 2. Udfyld vores returseddel med dine ordreoplysninger, underskriv, og læg den i pakken. Brug evt. vores returportal til at købe en billig pakkelabel hos PostNord for kun 39 kr. Pakken sendes retur til vores adresse: 
  Men's Classics
  Tuxensvej 22
  7000 Fredericia

  Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig indpakning (gerne i den samme kasse, som varen kom i), og husk at få en kvittering for afsendelse. Hvis du ingen kvittering får, kan vi desværre ikke sikre, at du kan få tilbagebetalt hele købsbeløbet, i tilfælde af, at pakken går tabt undervejs.

  Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller til afhentning på posthus/pakkeshop. Dvs. at vi ikke afhenter pakker sendt til posthuse eller pakkeshops. Pakken skal sendes med omdeling til ovennævnte adresse. 
  Hvis du, i forbindelse med køb af pakkelabel hos et fragtfirma, har brug for at angive vores e-mail samt telefonnummer bruges:
  Mail: kontakt@mensclassics.dk
  Tlf.: 26 17 57 63

 3. Vi behandler din returnering hurtigst muligt og tilbagebetaler dine penge, så snart vi har modtaget pakken. 

OBS: Ønsker du at ombytte til en anden vare, bedes du blot bestille den ønskede vare på normal vis og returnere den oprindelige ifølge ovenstående trin. Det gør det både lettere for os, og du modtager din vare hurtigere.