FRI FRAGT ved køb over 250 kr.

Handelsbetingelser


Generelle oplysninger
Men's Classics
CVR. nr. 38 75 73 26
Vintervej 12D, 1. mf., 8210 Aarhus V
kontakt@mensclassics.dk
+45 50 46 20 35

Produktvisning
Produktbillederne er vejledende, idet farver kan afvige fra produkternes faktiske farve. Dette afhænger i høj grad af farveindstillingerne samt opløsningen af din skærm. Vi bestræber os naturligvis altid på at beskrive produkterne så korrekt som muligt. 

Betaling
Der tages ikke gebyr for betaling med kreditkort.

Hos os har du følgende betalingsmuligheder: 

  • Visa
  • MasterCard

Vælger du kortbetaling linkes du over til betalingssiden, efter du har bekræftet din ordre i kassens sidste trin. Angiv kortnummer, kortets gyldighedstid og kortets CVC-kode. CVC-koden er de tre sidste cifre i underskriftsfeltet på kortets bagside.

Selve overførslen sker gennem en sikker SSL-krypteret forbindelse. Det betyder, at du altid er sikret mod misbrug, idet ingen uautoriserede kommer i besiddelse af dine kortoplysninger. 

Ordrens beløb trækkes først, når varerne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Du vil ved bestilling modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.
Hvis du ønsker en faktura sendt pr. mail, så skriv venligst dette i en mail til os på kontakt@mensclassics.dk.

Alle priser er inkl. moms.

Levering
Ved bestilling på hverdage pakkes og sendes ordren inden for 24 timer. 

Fortrydelsesret
Hos Men's Classics yder vi 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; 

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail til kontakt@mensclassics.dk.
Skriv gerne "Returnering - ordre nr. xxxx" i emnefeltet.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Udfyld vores fortrydelsesformular med dine ordreoplysninger, underskriv, og læg den i pakken, som sendes retur til vores adresse: 
Men's Classics
Vintervej 12D, 1. mf.
8210 Aarhus V

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig indpakning (gerne i den samme kasse, som varen kom i), og husk at få en kvittering for afsendelse. Hvis du ingen kvittering får, kan vi desværre ikke sikre, at kunden kan få tilbagebetalt hele købsbeløbet, i tilfælde af, at pakken går tabt undervejs.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller til afhentning på posthus/pakkeshop. Dvs. at vi ikke afhenter pakker sendt til posthuse eller pakkeshops. Pakken skal sendes med omdeling til ovennævnte adresse. 
Hvis du, i forbindelse med køb af pakkelabel hos et fragtfirma, har brug for at angive vores e-mail samt telefonnummer, kan følgende oplysninger benyttes:
Mail: kontakt@mensclassics.dk
Tlf.: 50 46 20 35

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan Side 5 af 8 Senest revideret d. 26. maj 2014 tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Men's Classics
Vintervej 12D, 1. mf.
8210 Aarhus V

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller til afhentning på posthus/pakkeshop. Pakken skal sendes med omdeling til ovennævnte adresse. 

Reklamationsret
Når du handler på mensclassics.dk, har du 24 måneders reklamationsret, som gælder fra ordredato.
Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Sidst opdateret: 25-01-18