• Fri Fragt Ved Køb Over 495,- 🚚
  • 60 Dages Returret 🎁
  • Personlig Service ⭐️

Vi introducerer: Hvem er Megir?

af Matthias Møller på March 15, 2018

Se urene fra Megir her!

Det er ikke længe siden, vi introducerede jer for vores nye ure fra Megir. De er blevet taget rigtigt godt imod, hvilket nok ikke er så mærkeligt. Urene er nemlig super stilrene og ikke mindst af rigtig høj kvalitet - en påstand, mange vil sætte spørgsmålstegn ved, når de først ser prisen.

Megirs ure ligger nemlig i mellemklassen når det kommer til prisen, men kvaliteten ligger derimod i den absolutte topklasse. Her er tale om et gennemarbejdet produkt lige fra det enormt præcise Quartz-urværk til remmens og ikke mindst urkassens lækre design og finish.

Fælles for alle Megirs ure er netop, at kvaliteten og dermed også holdbarheden er i top. Det betyder dog ikke, at du skal have de store sedler op af lommen, når du skal erhverve dig et af de flotte ure. Med andre ord får du altså et virkelig lækkert, stilfuldt og holdbart ur i topkvalitet, og så endda til en rigtig fornuftig pris fra kun 399,00 kr.

Megirs vision er at producere ure i høj kvalitet til en overkommelig pris. Derudover stemmer brandets principper inden for stil og design rigtigt godt overens med vores egne her hos Men’s Classics. Megir bestræber sig nemlig på at skabe en meget minimalistisk, klassisk og enkel stil i sine ure.

Udover sin klassiske stil, har urene fra Megir også specifikationer såsom kronometer (stopur) og datovisning. Disse ekstra funktioner tilfører urene et stilet look og giver en ekstra funktionel dimension. Hvor tit oplever man ikke, at man lige skal finde ud af, hvilken dato det er i dag? Det kan du med et ur fra Megir hurtigt finde ud af, ved blot at kaste et blik på dit håndled.

For at opsummere, kan du roligt sætte din lid til Megir som brand, hvis du skal investere i et nyt ur.
Her får du nemlig rigtig meget ur for pengene - faktisk endnu mere, end du reelt betaler for uret.
Designet og kvaliteten er nemlig i højsædet, mens prisen ligger i den lavere ende fra kun 399,00 kr.

Se urene fra Megir her!

SKRIV EN KOMMENTAR


TILBAGE TIL TOP