Størrelsesguide genanvendelige mundbind


Vi har skrevet denne størrelsesguide, som du kan bruge som pejlemærke, når du skal vælge størrelse på dit mundbind.

Vores genanvendelige mundbind findes i 2 forskellige størrelser:

  • S/M
  • L/XL

Det afhænger af personen, hvilken størrelse, der vil passe bedst, og vi sælger ca. lige mange af hver størrelse. En tommelfingerregel er, at S/M kan bruges af kvinder, mens L/XL kan bruges af mænd. Helt generelt kan man sige, at hvis mundbindet føles ubehageligt omkring ørene, bør man overveje en størrelse større.

Læs evt. nedenstående tabel, som kan bruges som vejledning, når du skal finde din størrelse:

Størrelse

Højde

Bredde

Øreloop (elastikbånd)

S/M

16 cm

21 cm

14 cm

L/XL

16 cm

23 cm

14 cm

Obs: Produktionen tillader en usikkerhed på op til 1 cm forskel fra ovenstående vejledende mål.

Guide: Mål dit ansigt og find den rigtige størrelse:

Ingen ansigter er identiske. Vi gør derfor vores bedste for at guide dig bedst muligt i at vælge den optimale størrelse til netop dig.

Er du fortsat i tvivl om, i hvilken størrelse du skal bestille dit genanvendelige mundbind, kan du med fordel tage et par mål af dit ansigt, for at finde den helt optimale størrelse for dig:

  1. Brug et målebånd eller et stykke snor (vi anbefaler snor, da det er rarest mod huden.
  2. Afmål 25½ cm. på snoren og afmærk.
  3. Afmærkningen på snoren placeres midt på næsen (lidt over næsetippen, hvor mundbindet normalt vil hvile på næsen).
  4. Træk snoren ud til dit øre, og ned bag øret. Snoren skal ikke følge kindbenets konturer men holdes forholdsvist stram (dog ikke, så det føles ubehageligt bag øret).
  5. Den sidste cm. af snoren skal sidde lige omkring kæbebenet. Er dette tilfældet vil en str. L/XL være den optimale størrelse til dit ansigt.

Obs: Dette er en vejledning, som skal bruges med forbehold, da ingen ansigter er identiske.

Hvis ikke den rigtige størrelse vælges, opnår man ikke den optimale komfort, som vores mundbind kan give - og som gør genanvendelige mundbind attraktive sammenlignet med mange engangsmundbind som kan være ubehagelige at have på i længere tid ad gangen, hvis man fx skal bære bundbind på jobbet eller bare i mange timer i løbet af en dag. Husk desuden at orientere dig om myndighedernes retningslinjer ift. hyppig skift af mundbind i løbet af dagen.

Vores genanvendelige mundbind i stof er af samme form som man kender det fra et engangsmundbind. Derfor kan du med sikkerhed finde et genanvendeligt mundbind i en størrelse, som passer dig optimalt.

Har du læst denne guide igennem, og føler du dig stadig usikker på, hvilken størrelse der passer dig? Tøv ikke med at kontakte os - vi hjælper hellere end gerne med at finde den helt rigtige størrelse til dig, så du bliver lige så glad for komforten af vores genanvendelige mundbind, som vi selv er 😊

Se vores genanvendelige mundbind lige her!


Efterlad en kommentar


Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres.